Essi 20 Pre Cleaner el. AMI elektroninen esipuhdistuskone

Varastossa

1,00 €

Koneet valmistetaan omissa tuotantotiloissamme Kauhajoella

 

ESSI on kotimainen kone, joka valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Suosimme tuotannossamme lähialueen palveluita siten, että kaikki metallituotteet ja niiden jälkikäsittelyt tapahtuvat n. 25 km säteellä toimitiloistamme. Kyseessä on elektroninen malli, jonka pinnat sekä reikärumpu ovat antimikrobisia. Sähköosia lukuun ottamatta on kone kokonaisuudessaan kotimainen.


ESSI-kone esipuhdistaa 17-20 moppia. Essi-koneessa on 3 eripituista puhdistusohjelmaa (10, 15, ja 20min). Kolmivaihevirralla toimiva ja  ESSI myydään korotusjalalla varustettuna, toimitamme korotusjalkoja myös mittatilaustyönä. ESSI sopii pieneenkin tilaan. Tilavaatimus: tasainen alusta ja hyvin tuulettuva tila sekä kolmivaihevirta. Joustavan työskentelyn varmistamiseksi on syytä suunnitella sen käyttö kohteeseen erikseen. Kätisyys voidaan vaihtaa tilan mukaan, mutta se on tehtävä tilausvaiheessa.


ESSI toimii seuraavasti: mopit pyörivät rummussa välillä rummun vaihtaen pyörimissuuntaa samoin kuin pesukoneessakin. Rumpu pyörii 60 kierrosta/min ja rumpu vaihtaa pyörimissuuntaa minuutin välein. Irtolika ja roskat putoavat rikka-astiaan ja sen suositeltava tyhjäys suoritetaan pölyttömästi pölynimurilla. Kone sammuu automaattisesti ja mopit ovat valmiita odottamaan pesua. Suosi ergonomisia pyörillä varustettuja vaunuja tms. moppien siirtelyyn.


ESSI helpottaa päivittäistä moppihuoltoa huomattavasti ja on samalla myös erinomainen työturvallisuuden kohottaja. Moppien pöly on siivoushenkilöstölle vaarallista ja altistumista tapahtuu muuten päivittäin. ESSI parantaa myös sisäilmastoa eli palvelee tasapuolisesti kaikkia tilojen käyttäjiä. Moppien harjauksesta nouseva pöly leijuu ja leviää sisäilmaan laajalti koneellisen ilmanvaihdon ilmavirtausten ansiosta.

 


ESSI 20 PreCleaner -käyttöohje (pdf) »