LOPPUVUODEN KONEHANKINNAT

Puhdas rakennuksen ulkoseinä, moderni arkkitehtuuri.

LOPPUVUODEN KONEHANKINNAT

Vaikka ei vielä oles edes kunnolla päästy kesään niin näissä ammatillisissa asioissa meidän katseemme siintää jo syksyssä.

Onneksi odotetaan vielä sitä kesän alkamista...mutta lomien jälkeen alkaa meilläkin se syyssesonki. Vaikkakin kesä on varmaan kukkeimmillaan.

Meillä on tulossa paljon muutoksia toiminnassamme ja ne ovat pelkästään positiivisia. Näinä aikoina on tämä tuotannon toiminnan ennakointi erityisen tärkeää.

Erityisen tärkeän siitä tekee ASIAKAS.

Olemme olemassa sen vuoksi, että asiakas saisi mahdollisimman hyvää palvelua osaltamme ja saisi huippukoneen käyttöönsä mahdollisimman pian tilauksesta.

Nyt on hyvä aika antaa ennakoiva varaus konehankintaan. Se ei ole sitova mutta hankinnan toteutuessa, olette jo jonossa hyvissä ajoin. TEHKÄÄ SIIS VARAUS ja siihen voitte arvioida hankintakuukauden halutessanne. Näin varmistamme että kaikki sujuu hyvin ja saamme koneet organisaatioonne hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä ja kysy miten Essi-kone palvelisi teidän organisaatiotanne parhaiten!! Meiltä saatte opastuksen myös koneen sijoitteluun.

ESSI-terveisin

Tarja