Siivoustekstiilien esipuhdistus laatulaitteilla

Ota yhteyttä

Maailma on muuttunut ja pölytön suljettu järjestelmä on entistäkin tärkeämpi tapa välttää siivoustekstiilien pölypäästöjä. Huolehdi turvallisesta työskentelystä!

Esipuhdistuslaitteemme on ESSI 20, jotka helpottaa päivittäistä siivoustekstiilihuoltoa huomattavasti. Koneen käytön on havaittu vähentävän myös siivoushenkilöstön hengitystieinfektioita ja siten parantavan työturvallisuutta sekä työssä viihtymistä. Lisäksi valmistamme isoja ja pieniä siivouspyykkivaunuja.

Välineellä on väliä – valitse meidät

Vain puhtailla välineillä syntyy todellista laatua. Siivoustekstiilien esipuhdistuskoneemme hoitavat jopa 20 moppia kerralla, taatusti tehokkaalla lopputuloksella. Essi-koneita on käytössä ympäri Suomea jo yhdettätoista vuotta. Käyttökokemukset ovat vain positiivisia. Essi-koneen kapasiteetti on moppeina laskettuna noin 470 moppia/työvuoro tai noin 28 koneellista/työvuoro, jos käytetään 15 minuutin ohjelmaa. Keskustele kanssamme päivittäisestä siivoustekstiilimäärästä. 

 

Tutustu Essin ominaisuuksiin sekä säästölaskelmiin ja tee tilaus. Useamman koneen hankintoihin voit tilata esittelyn mahdollisuuksien mukaan.

Tilaa esittely

ESSI 20 PreCleaner electronic -esipuhdistuskone

Essi 20 PreCleaner säästää työaikaa 20 minuuttia/hlö. Tämä aika on käytettävissä ammattitaitoa vaativaan työhön eli laadun kohentamiseen tai johonkin extratyöhön/tilaustyöhön. Kolmen henkilön organisaatiossa se on jo yksi tunti lisää työaikaa siivouspalvelun tuottamiseen. Käsinpuhdistus maksaa kolmen henkilön organisaatiossa noin 4020 €/vuosi. Essin työkustannus on vain noin 302 €/vuosi.

Ota yhteyttä

Muista myös huolto

Meiltä voit tilata myös ESSI-koneiden huoltopalvelun. Voit jättää huoltopyynnön kätevästi lomakkeella tai ottaa meihin yhteyttä muuten.

Katso yhteystietomme tästä
  • QR-koodi
  • HuoltoTeam Oy
  • Clean Key Paimek