TERVETULOA WEBINAARIIN! Rekisteröidy, vaikka et ehtisi mukaan liveen, saat tallenteen itsellesi.

Puhdas rakennuksen ulkoseinä, moderni arkkitehtuuri.

TERVETULOA WEBINAARIIN! Rekisteröidy, vaikka et ehtisi mukaan liveen, saat tallenteen itsellesi.

Oletko koskaan miettinyt, mitä ammattisiivouksen huoltotiloissa todella tapahtuu ja millaisia kustannuksia ja terveyshaasteita se tuo mukana? Tule kuulemaan, miten tutkimustieto avaa siivousprosessien piilossa olevia kuluja ja terveysriskejä.

Mitä opit:


• Tutkimustietoa haitallisesta pölystä: Miten se vaikuttaa päivittäin siivoushenkilöstön terveyteen ja ympäristöön. Kuvia näytteistä sekä mittaustuloksia.

• Kustannusanalyysi: Avaamme, mitä siivouksen huoltotilojen toimet todella maksavat ja kuinka paljon aikaa niihin kuluu.

• Turvallisemmat työmenetelmät: Esittelemme, miten nykyaikaiset ja turvalliset työmenetelmät voivat säästää kustannuksia ja lisätä tuottavuutta.

• Työterveys ja yhteiskunnalliset säästöt: Miten työterveyden parantaminen voi vaikutta merkittävästi koko yhteiskunnan säästöihin.

Webinaarin erikoisuus:
Interaktiivisuus on avainasemassa! Osallistujat voivat lähettää kysymyksiä etukäteen tai kysyä niitä suoraan lähetyksen aikana, ja saat vastauksen reaaliaikaisesti.

Kohdista tarkkaavaisuutesi:
Tarkastelemme myös työsuojelulakia ja työnantajan velvollisuuksia, jotta jokainen osallistuja ymmärtää, mitä työpaikalla tulisi tehdä toisin.

Aika ja paikka:29.04.2024 klo 13.00

Älä jää paitsi tästä ainutkertaisesta tilaisuudesta syventyä ammattisiivouksen kulissien taakse ja oppia, miten voimme yhdessä luoda terveellisempiä ja taloudellisempia työympäristöjä.

Rekisteröinti linkki:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0lce2rrT8sEta2ECkPUydTqoOKFvolE_Vh