KOULUTUKSIA TARJOLLA

Puhdas rakennuksen ulkoseinä, moderni arkkitehtuuri.

KOULUTUKSIA TARJOLLA

Ota hyöty ilmaisesta Essi-koneen koulutuksesta!

Essi-koneen hankinnan myötä kaikki koneen käyttäjät saavat verkkokoulutuslinkin, joka vastaa laajaa koneen käyttöopastusta sekä ohjaa uuteen hygieeniseen siivouspyykkihuollon kulttuuriin. Opit myös MIKSI koneellinen esipuhdistus on välttämätön mikrokuituisille siivoustekstiileille.

Koulutus poikkeaa kuitenkin perinteisestä perehdytyksestä sillä se tavoittaa jokaisen käyttäjän. Lisäksi se perehdyttää henkilöstön uuteen siivouspyykkikulttuuriin ja näin varmistetaan sekä koneen toimivuus että prosessien sujuvuus. Koulutus ei ole läpilukua vaan koulutettavat vastaavat kysymyksiin, joissa testataan, että tieto on otettu vastaan.

Koulutus on mahdollista tilata myös jälkikäteen kaikkiin organisaatioihin, joissa kone on.

Myös vanhan konemallin käyttäjä ovat oikeutettuja koulutukseen. Koulutus on uudistettu ja sen myötä huomioidaan myös aikaisemman konemallin käyttäjät.

Essi-koneen hankkineet organisaatiot ovat aina edelläkävijöitä. Siellä tuotetaan vastuullisesti siivouspalvelua ja huolehditaan niin sisäilmastosta kuin työntekijöiden työterveydestäkin.

Essi-koneen hiilikädenjälki on iso ja se tuo isoja säästöjä, joten sen hankinta on myös ympäristöteko.

Kaikki Essi-koneiden hankkineet ovat aina oikeutettuja erikoishinnalla maksullisiin koulutuksiimme. Myös alan konsultointia ja opastusta on meiltä aina saatavissa asiakkaillemme.

Seuraa uutisiamme ja tilaa koulutusten esittelyt sekä uutiskirjeemme!