KONEHANKINNAT TÄLLE KEVÄÄLLE JA KESÄLLE!

Puhdas rakennuksen ulkoseinä, moderni arkkitehtuuri.

KONEHANKINNAT TÄLLE KEVÄÄLLE JA KESÄLLE!

Konehankinnat kannattaa laittaa varauslistalle juuri nyt, ammatillisissa asioissa meidän katseemme siintää jo syksyssä.

Onneksi odotetaan vielä sitä kevään alkamista...mutta pian se on kesäkin, uskokaa pois :-)

Meillä on tulossa paljon muutoksia toiminnassamme ja ne ovat pelkästään positiivisia. Näinä aikoina on tämä tuotannon toiminnan ennakointi erityisen tärkeää. Haluamme onnistua ja haluamme että asiakkaamme onnistuvat!

Erityisen tärkeän siitä tekee ASIAKAS, asiakkaan liiketoiminta ja työntekijöiden työolosuhteet.

Olemme olemassa sen vuoksi, että asiakas saisi mahdollisimman hyvää palvelua osaltamme ja saisi huippukoneen käyttöönsä mahdollisimman pian tilauksesta. Koneella on ISO merkitys työntekijöiden hyvinvoinnin sekä työajan säästöjen suhteen. Tästä syntyy kannattavaa liiketoimintaa sekä parempaa siivouksen laatua.

Nyt on hyvä aika antaa ennakoiva varaus konehankintaan. Se ei ole sitova mutta hankinnan toteutuessa, olette jo jonossa hyvissä ajoin. TEHKÄÄ SIIS VARAUS ja siihen voitte arvioida hankintakuukauden halutessanne. Näin varmistamme että kaikki sujuu hyvin ja saamme koneet organisaatioonne hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä ja kysy miten Essi-kone palvelisi teidän organisaatiotanne parhaiten!! Meiltä saatte opastuksen myös koneen sijoitteluun. Referenssejä on paljon, kysy niitä meiltä.

ESSI-terveisin

Tarja